Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Vicc a javából!

2013.01.31.

Vicc a javából!

A Magyarfreestylefoci nem rabszolga klub!

Magyarország!

  Sajnos, még mindig vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy az évek során elsajátított mozdulatok, trükkök csak úgy szállnak ide-oda.

 Most is előfordult ez az eset!

  Mint tudjátok a Magyarfreestylefoci hivatalos volt egy debreceni eseményre, amelyen tartottunk volna Freestyle Foci bemutatót. Létrejött minden, mentek a tervek gondolatban már le is játszódtak az események, mígnem kiderült, hogy ezért nem kapnánk semmit, sőt még saját költségből utazzunk el a helyszínre előadást tartani, ugyanis „ez nekünk reklám”. Mi nem akarunk celebek lenni! Miután felhívtuk a Budapesti központot kiderült, hogy semmit nem tudnak arról, hogy mi bemutatót tartanánk a rendezvényen, mondhatni fű alatt, mindenféle jutalom hiányában akart foglalkoztatni minket a kiskereskedő.  Természetesen ezt a nagykereskedő elítélte, nem is értette, hogy jöhetett ilyen szóba, hogy minket ilyen szinten alulbecsüljenek.  Majd felmerült, hogy akkor mégis megfizetnek, de miután elmondtuk azt a minimális árat, közölték, hogy erre nincs keret.

Ismerős ugye?!

   Valószínűleg kavalkád lesz, az eseményen, magyarázkodás, hogy miért nem mentünk, de soha senkinek nem fogjuk megengedni, hogy kihasználja a magyar freestylereket. Köszönet Szendrei Péternek, amiért folyamatosan kiáll mellettünk. Magát hibáztatta mások miatt, és szívén viseli a Magyarfreestylefoci mindenféle gondját, baját!

magyarfreestylefoci.hu

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!