Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Rólunk- Magyar Freestyle Foci

Magyar Freestyle Foci
 

"Vannak olyan gyerekek, fiatalok, akik nem szeretnek közösségi sportot művelni, de mégis, sport fanatikusokká válnak."

  - Az én történetem, 2004-ben kezdődött. Minden héten kétszer jártam el edzésre, a helyi focicsapathoz, hogy profi sportolóvá váljak majd, "ha nagy leszek". 14 éves voltam. Egy idegenbeli meccs alkalmával, egy támadást indított a csapatom. Én, mint csatár posztban játszó focista, elindultam előre, megszereztem a labdát, ám mikor azt elrúgtam, az ellenfél védője letalpalt. Közel 10 percen keresztül sétáltam még a pályán, a folyamatosan duzzadó lábfejemmel, amikor lefújták a félidőt. Rögtön éreztem, hogy ebből elég hosszas "betegszabadság" lesz. Ez idő alatt kaptam egyik helyi haveromtól, egy "Freestyle focis" videót, amelyben egy holland freestyler, Soufiane Touzani, már akkor a világ legjobb trükkjeit mutatta be. Első elgondolásom, látván ahogy "teszi-veszi" a labdát az volt, hogy ha ezeket sikerülne elsajátítanom, valószínűleg az egyik legjobb focista is lehetne belőlem. Nem vesztegettem az időmet, amint kicsit felépültem, elkezdtem gyakorolni a mozdulatokat, és csodával határos módon, rövid idő alatt kidolgoztam azokat annyira, hogy később már a focipályán mutogattam bemelegítés során. Majd annyira belemerültem a mozgásba, hogy abbahagytam a sima focit, és rá két évre már Hollandia fővárosában, Amsterdamban találtam magam, egy világbajnoki harmadik hellyel a kezemben. Azóta kétszer nyertem , magyar, ugyanennyiszer holland, verseny mellett számos dobogós hely is született már. Erre a "civilek" is felfigyeltek, különböző rendezvények során kérik bemutatásra a különböző trükköket, és folyamatosan bővül a kör. Így a szakadt labda lecserélődött, minőségire, a tornacipő, márkás teremcipőre, és a ruházat már saját névhez fűződik Hitmen Of Skills néven.

 Így mostanság, rendezvényről, rendezvényre járok, bemutatom az évek során nehéz munkával elsajátított mozdulatokat, és aki kedvet kap ehhez a sporthoz a helyszínen már kérhet is tanácsokat a kezdethez. De én csak az egyik vagyok sokunk közül, aki rabja lett a Freestyle Foci sportnak. Ennek köszönhetően sikerült kapcsolatba lépni legújabb partnerünkkel Radóczki Péterrel a Szabadstílusú Foci szervezet vezetőjével, és menedzserével a további bemutatók egyeztetése, és versenyek céljából, akinek elérhetősége megtalálható a www.szabadstílusúfoci.hu weboldalon. 

 

Üdvözlettel:

Sűrü Fx Tamás
Magyar freestyle foci Vezető
fx@magyarfreestylefoci.hu

www.magyarfreestylefoci.hu


 

Sűrü Fx Tamás

 

Magyar Freestylefoci Vezető