Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Sportgála Ózdon!

2017.01.14.

Sportgála Ózdon!

Pompa, öröm, kiváló hangulat Ózdon!

 Rendkívüli szünetet rendeltek el Ózdon, a különféle kimagasló sport, illetve tanulmányi eredményekért kiosztásra kerülő díjak közben. Ekkor lépett a színpadra világklasszisunk Sűrü Fx Tamás, aki a 2017-es Magyarfreestylefoci egyen póló prezentációját is műsorba foglalva kezdte el tapsra intő mutatványát. A Bacsó Beton támogatott játékosunk így emlékszik vissza a tegnapi rendezvényre.

" Nagyon jó volt. Amikor beléptem az épületbe hirtelen a barokk korban találtam magam, hiszen csodálatos pompa fogadott. A bemutató után fogadásra hívtak meg, ahol Janiczák Dávid a polgármester Úr hivatására méltóan királyként kezelte a vendégsereget, ugyanis látszott, hogy mindenki nagyon jól érzi magát. Egyértelműen Ő Magyarország egyik legkedveltebb polgármestere. "

 Tamást, egyébként a bemutatója alatt, és után, hosszas taps ékesítette! Köszönet a meghívásért Ózd város Önkormányzatának.

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!