Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Palack a Hitmen Of Skillstől!

2013.11.06.

Palack a Hitmen Of Skillstől!

Megérkezett a Hitmen Of Skills legújabb terméke. Cégek, és partnerkapcsolatok, avagy hogyan hódítsuk meg a világot egy palackkal a kezünkben.

Magyarország!

Freestylereknek nem ajánlott!

 Megérkezett a Hitmen Of Skills legújabb terméke. Cégek, és partnerkapcsolatok, avagy hogyan hódítsuk meg a világot egy palackkal a kezünkben.

  A szokásos versenyek után keletkező örömöket kiegészítve fogyaszthatjuk italainkat a HOS üvegünkből, amelyekbe különböző minőségű italokat tölthetünk, hogy ünnepeljük a hosszas időtartamú edzésekből eredő sikeres helyezéseinket.  Jelenleg még „csak” egy üveggel, a mintával rendelkezünk, de miután, mint minden más Hitmen Of Skills termékekből, az eddigi tapasztatokból leszűrve történt rendelés dömping után jönnek majd a következő példányok is, amelyeket a közeljövőben szintén publikálni fogunk. Amint láthatjátok „italos” üveget tart Fx a kezében, amelyben a kedvenc energiapótlója, a LESZAROMterméke, energiaitala töltött meg.

Az alkoholisták valószínűleg a hétvégi jelenleg divatban működő „igyuk halálra magunkat, majd fetrengjünk a…”de inkább nem folytatnám, tevékenységhez fogják használni, az úriemberek egy üzleti partnerkapcsolat sikeres megegyezésére hajtanak majd fel egy pohárkával az üveg saját ízlésükhöz alakított tartalmából.


(A mintakép amelyről a figura formálódott az üvegbe)

 

Vagy lehetséges, hogy egy szülinapi bulira érkezik meg egy kis dobozka, hogy különleges ajándékként gratuláljon az éves focipályán nyújtott teljesítményhez.


 Egyesek már tudják nem ez az egyetlen üvegforma, ami gyártás alatt van, a következő már nem csak a vizuális, hanem az érzékelő szervünkre is mély hatást fog majd gyakorolni. Igen, a parfüm!

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!