Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Nem kell Spanyolországig menni klasszisért!

2016.01.23.

Nem kell Spanyolországig menni klasszisért!

Videó, amely C. Ronaldo egóját is könnyedén visszanyesi.

 Így néz ki az a videó, amely C. Ronaldo egóját is könnyedén visszanyesi. A videón a Bacsó Beton szponzoráltja, Sűrü Fx Tamás mutat be légzőgyakorlatokat a friss levegőn. A néhány perces képsor alatt technikai, trükkök mellett az úgynevezett edzettséget inkább igénylő mozdulatok is felfedezhetőek.

Az elmúlt hetekben több hívást is kaptunk hogyan lehetne elsajátítani az adott tevékenységet, amelyre válaszul ezen videót tudunk megtekintésre kínálni.

Nem kell Spanyolországig menni klasszisért! Így néz ki az a videó, amely C. Ronaldo egóját is könnyedén visszanyesi. A videón a Bacsó Beton szponzoráltja, Sűrü Fx Tamás mutat be légzőgyakorlatokat a friss levegőn. A néhány perces képsor alatt technikai, trükkök mellett az úgynevezett edzettséget inkább igénylő mozdulatok is felfedezhetőek. Az elmúlt hetekben több hívást is kaptunk hogyan lehetne elsajátítani az adott tevékenységet, amelyre válaszul ezen videót tudunk megtekintésre kínálni. www.magyarfreestylefoci.hu

Közzétette: Magyarfreestylefoci – 2016. január 23.

magyarfreestylefoci.hu 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!