Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Megvezetés és Dezinformálás!

2015.11.15.

Megvezetés és Dezinformálás!

Kiábrándult, megvezetett ügyfelek.

 Sajnos, mint minden más tevékenységnél nálunk is megtalálhatóak olyan emberek, szervezetek, akik csupán kattintásokkal és médiaklikkel próbálják magukra felhívni a figyelmet. Napjainkban a módja ennek, hogy szervezetek rendeznek freestylefoci versenyt, és sajátjaikat kinevezve győztesnek próbálják eladni a selejtet a cégeknek, mint profi sportolók, bajnokok profi bemutatói. De még mielőtt hazánkról kezdenénk beszélni, nézzünk szét a nemzetközi terepen.

www.freestylefootball.org  - Freestyle Football Federation A szervezés királyai, avagy hogyan csomagoljuk be a végterméket, hogy az szépen eladhatóvá váljon. A sztori változatlan. Európa bajnokság, világbajnokság szervezése majd a saját versenyzőik kinevezése győztesnek, még ha az stílusban, vagy technikailag még csak a haladó szintet is alig hagyja távol. Főszervezője Daniel Wood az angol származású fiatalember, aki mellé csatlakozik az Amerikai SWRL ruhamárka tulajdonos Steve Elias, hogy a sportolók kihasználása mellé egy kis ruhát is ráakasztgasson a sportolókra, elvégre miért is fizessen a reklámért, ha azt ingyen is meg lehet szerezni kis fondorlattal.

Akkor vissza kis hazánkba, Első Magyar Freestyle foci Egyesület, aki Németh Ádám vezetésével a háttérből (www.freestylefoci.hu - domain tulajdonos alapján) baráti kezet nyújtott a királyságnak, és királynak gondolva magukat, hagynak ki neveket olyan legjobb sportolókról szóló ranglistáról, amely alapján próbálnak kicsikarni megrendeléseket az ügyfelek megvezetésével, és a nemzetközi közösség dezinformálásával. Érdekesnek találtuk, hogy profi sportolóink nincsenek rajta egy olyan ranglistán, amely a két szervezet alapján jöhetett létre. Mi azért mégis megemlítenénk neveket.

- Karászi Roland
- Sűrü Tamás
- Fábry Pál
- Kovács Péter
- Szász Kitti
- Árvai Kristóf
- Laczik László
- Keresztesi Róbert
- Kvárta Mátyás

Majd e nevek után talán szóba jöhet a listán található az Első Magyar Freestyle Foci Egyesület előregördítésére felhasznált játékos, Hajagos Máté, aki jelenleg az utolsó, akibe bele tudnak kapaszkodni, hiszen már a számtalan kilépett játékos után Kvárta Mátyás is lelépett a silány, tudással kevésbé rendelkező közösségből, hogy fellendítse karrierjét. Szerencsére manapság már nem érdekli az ügyfeleket a hangoztatott címek listája, hanem a minőség, amely mellett a legfontosabb szerepet tölti be a magas színvonalú trükkök hiba nélkül történő kivitelezése.

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!