Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Leszarom! A készségek Bérgyilkosai!

2013.01.29.

Leszarom! A készségek Bérgyilkosai!

Megnyílik előttünk a felkelő nap új világa!

Magyarország!

  A vörös bika megtorpanni látszik! 2013-ra élesedett ki a helyzet, hogy Luca a bevételszerzés forrását egyik irányból a másik irányba helyezze át. A nap este nyugszik, reggel pedig kél!

 Ez „szörnyű”!

 Hogy ez miben is érint minket?  Mindenben!

 Megnyílik előttünk a felkelő nap új világa, amelyben kedvünk szerint szövögethetjük tovább hálónkat, az esetleges Freestyle Foci csaták, és bemutatók formájában. Gondolom majd a nézők szeme is ránk kacsint, egy-két szebb mozdulatsor után. Mi nem vagyunk szemtelenek, tehát látjuk a stílus, és a trükkök közötti különbséget, mondhatni mindent látunk. Ennek következtében lép életbe a „leszarom” project. Kicsit erősen fogalmazunk, de még annyit lehetne hozzátenni, hogy „.com”. Itt az ideje, hogy végre célba vegyük a freestylereket, egyben tehetségeket, és minden olyan sportolót, akik képesek hozzátenni tudásukat, a közös cél megvalósításához. Teljesen nyílvánvaló, hogy a Hitmen Of Skills márka is örömmel hozzáadja a lehető legtöbbet a teremtéshez.

Mi a közös cél?

   A közös cél, mondhatni érdek, hogy mindenki jól érezze magát. Megjelenítsük azt a bennünk lakozó szellemet, amely már évezredek óta figyeli munkásságunkat, és számra pontosan ismeri, hogy hányszor esik le a labda egy gyakorlás során. Az a fontos meghatározója Freestyle pályafutásunknak, akit sokan már nem ismernek, mert nem járnak vele együtt bulizni, vagyis csak azt hiszik. Vagyis igazából nem hisznek semmit!  A 6-os kombináció már a múlté, ebben a projectben már 9-es repülőkkel játszadozunk, amelynél korábbi elődjét leváltva, nem sárgaság, hanem elismerő taps követ. 

 „Valaki „tesz rá”, valaki „megcélozza”, viszont egy partnerkapcsolat az, amely mindezt összegyúrja! Pontból pontba, amely után el jő a nagy csata, nemsokára indul a mandula! „

Leszarom! A készségek Bérgyilkosai!

 „Tőlünk függ minden, csak akarjunk!”
(Széchenyi István)

Hamarosan…

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!