Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Fx a Bajnokok Ligája döntőjében!

2015.04.18.

Fx a Bajnokok Ligája döntőjében!

Sűrü Tamás Berlinig rúgja a labdát.

 A nissan legújabb reklámfilmjében kaphatjuk lencsevégre világklasszisunkat, mint a Nissan Juke ellenfelét. A kisfilmben tartalmas mozdulatokat láthatunk a többszörös bajnoktól, ahogy terelgeti a labdát "Németország" irányába. "Crossover" így már nem csak autóként jelenik meg a Nissan munkái között, hanem a freestylefoci trükkjeiben is felismerhető, hiszen Tamás ezzel a trükkel kezdi varázslatát, képviselve mindkét vonalat, a jelenetében.

- Sűrü Tamás: " Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én kaptam lehetőséget. Igazán jó érzés, hogy egy ilyen neves cég kért fel engem erre a reklámra, emellett a csapat is kiváló volt a forgatás alatt, de persze ez a videón is megfigyelhető. Nagyon ügyesek az ACG munkatársai, köszönöm nekik. "

Hogy ne hallgassa Fx elgondolkodva zenéjét, így szakítsuk meg a videó lejátszásával merengését, és 1 percnél fogjuk munkára sportolónkat....

Íme a videó:

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!