Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Freestylefoci avagy jön a nyári szezon!

2015.05.25.

Freestylefoci avagy jön a nyári szezon!

Freestylefoci tartja edzésben a gyerekeket!

Magyarország!

 A freestylefoci sport napjainkban széles körben terjeng a világban. Bemutatók, közös programok, és minden, ami freestylefoci.  

 Az idei év csak a freestylefociról szólhat, ugyanis nem csak a kezdő freestyle focisták, hanem neves sportolóink is dekázva járják az országot, mint Szász Kitti, vagy Sűrü Tamás. Vannak akik, kevésbé színes, magas színvonalú rendezvényt akarnak kiegészíteni egy kis freestylefocival, de vannak, akik a világklasszis sportolókat hívják, hiszen nem akarnak károkat elszenvedni az elguruló, elpattogó hibák láttán.  A gyerekek is széles számban kezdték elsajátítani a freestylefoci sport által nyújtott világ rejtelmeit, hiszen nem csak a testmozgás az, amit a freestylefoci megadhat, hanem a mozgás koordinációt is nagymértékben javítja.  A freestylefoci után érdeklődők magas számban jelennek meg a rendezvényeinken, amelyekről az információkat változatlanul megtalálhatják freestylefoci weboldalunkon, amit már mindenki ismer.

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!