Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Élet a trükkök mögött!

2014.02.05.

A világ egyik legjobb freestyle focisa, aki Jobbik alapszervezetet vezet, megjárta a francia idegenlégiót, és most saját ruhamárkát adna a hazafias sportolóknak. Sűrü Tamással beszélgettünk.

Magyarország!

 Sűrü "Fx" Tamás 14 éves korában kezdett érdeklődni a freestyle foci iránt, miután aktív labdarúgóként szerzett sérülése miatt egy hosszabb szüntet kellett tartania. A technikás mozdulatokra épülő, feltörekvő sportág végül annyira megtetszett neki, hogy a hagyományos focit abba is hagyta. Úgy vallja, az Magyarországon egyébként sem a tehetségről, hanem a pénzről és a kapcsolatokról szól.

Az 1990-es születésű Tamás néhány év alatt a világ legjobb freestyleosai közé került, érettségijét követően pedig csak Hollandiában kapott fejlődő karrierjéhez ideális állást. Ezt követően itthon végzett logisztikai iskolát, de munkahelyek híján Németországba kényszerült menni egy évet dolgozni. Mint az Alfahírnek elmondta, jelentkezett a Honvédségbe is, ahová azonban két, szerinte jól sikerült felvételi ellenére sem jutott be. Ekkor elhatározta, hogy végigcsinálja a kemény kihívásairól ismert francia idegenlégió féléves alapkiképzését. Miután ezt sikeresen végigvitte, ötéves szerződést is köthetett volna a sereggel, de nem ez volt a szándéka. „Csak tudni akartam, hogy tényleg képtelen vagyok-e a honvédségi feladatra, vagy mégsem velem, hanem a rendszerrel van a baj” - ecsetelte, hogy végül miért fordult az idegenlégió felé.

Sport és hazafiasság

Sűrü Tamás nemzeti érzelmű, hazájáért elkötelezett embernek vallja magát, és ez vezetett oda is, hogy már 2010-ben szerepelt egy amatőr kampányvideóban, amely a Jobbikot támogatta. Ekkoriban lépett be szimpatizánsként a dombrádi Jobbik alapszervezetbe is, amelynek tavaly március óta már ő az elnöke. A nemzeti párt sem felejtette el nevét: a 2014. januári, országos évértékelő-évadnyitó rendezvényen is nagy sikerű performanszt tarthatott a mintegy kétezer meghívott vendég előtt.

s

Sűrü Tamás a Jobbik évértékelő rendezvényén

A magyar sportélettel kapcsolatban azt mondta, szerinte az egész rendszert újra kéne építeni, jelenleg ugyanis nem a tehetség az első, ami számít. Úgy véli, fontosabbak a kapcsolatok, hogy ki milyen családból jön, ráadásul a támogatásokat is azok kapják, akiknek a legkevésbé van rá szükségük. Szerinte a pénzközpontúság hátráltatja a sport fejlődését.

Több lábon kell állni

A fiatal tehetség mindeközben saját ruhamárkát is próbál indítani Hitmen of Skills néven, magyar hazafias sportolók részére. Lapunknak azt mondta, az utcai viseletet propagáló Harcos márka adta neki az ihletet ahhoz, hogy a magyar sportolók ne külföldi import, hanem hazai gyártású, és így egyben munkahelyeket is teremtő sportruházatot viseljenek.

Tamás az Alfahírnek úgy nyilatkozott, jelenleg fellépésekből tartja fenn magát, mivel munkahelyet még úgy sem talál magának, hogy több nyelven beszél és számos területen rendelkezik tapasztalattal. Korábban utcai előadásokból kereste kenyerét, amit elmondása szerint különösen szeretett. „Ott látszik igazán, hogy az emberek valóban azért állnak meg, mert tetszik nekik, amit csinálsz, nem csak meg lettek hívva” - mondta.

A 23 éves sportoló számos díjat nyert, világbajnok bronzérmes, de kétszer lett Magyarország legjobbja és Hollandiában is kétszer teljesített elsőként az országos freestyle bajnokságon.

alfahir.hu
magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!