Kapcsolat

Freestylefoci bemutatók egyeztetése, partnerkapcsolatok kialakítása!

 Rendkívüli, elkápráztató műsort szeretne? Kellene valami, ami feldobja a rendezvényét? Esetleg van egy jó terméke, amit szeretne eladni?

A Magyarfreestylefoci az, ami ebben segítő lábat nyújt! 

 Freestylefoci bemutató felsőfokon. Országos hálózatunknak köszönhetően bárhol, bármikor!

A siker már a miénk, legyen az Öné is!

Elérhetőség

E-mail: office@magyarfreestylefoci.hu

Megosztás

Sűrű Tamás, a flasztersztár!

2013.10.28.

Sűrű Tamás, a flasztersztár!

Nyíregyháza – Majdnem 10 éve kezdte el a freestyle focit Sűrű Tamás. Nézzék meg ennyi idő alatt hová juthat kitartással, szorgalommal egy sportoló.

Magyarország!

A futball szabályos labdaérintésén alapuló sportág a világon mindenütt nagyon népszerű. A legnagyobbak, Ronaldinhótól kezdve a nagypályán is elképesztik a védőket. Sajnos taps helyett nem ritkán durva belemenés a válasz. Emiatt is népszerű az ütközésektől, érintkezéstől mentes, tiszta trükkökre épülő utcai sport. Az indulás Sűrű Tomi esetében is egy durva talpalással kezdődött. A felépülési időszakban látta meg egy holland freestyler, Soufiane Touzani videóját, aki már akkor a világ legjobb trükkjeit mutatta be.

Az eltelt évek alatt Tamás a világ élvonalába verekedte be magát. Eddigi eredményei: világbajnoki 3. hely (Masters Of The Game Amsterdam 2006), kétszeres magyar bajnok (Első Magyar Champs Freestyle foci verseny és Red Bull Street Style 2009), kétszeres holland bajnok (Streetmasters Amsterdam 2009, Streetmasters Armesfoort 2009).

(szon.hu nyomán)

magyarfreestylefoci.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!